Kunde Hjelpelinje Norge

Ring McAfee Norge for problemer knyttet til aktivering, abonnementsfornyelse, installasjon eller oppdatering


Hvordan få tilgang til McAfee støtte med produktkort på Windows 10?

McAfee er et verktøy som gjør deg oppmerksom for å beskytte systemet ditt mot virusangrep ved å oppdatere antivirus, brannmur, Avast Security-programvare. Det hjelper å fjerne alt uønsket søppel på systemet og holder det rent og ryddig for en aktiv behandling av systemet. Den kan fange opp alle de sofistikerte truslene som virus, trojanere, spionprogrammer inkludert krypto jackere.

McAfee er en programvare som er kompatibel med alle systemer som Windows, Mac OS, iOS og andre Android-enheter. McAfee-programvare må abonneres med en produktnøkkel for å få støtte for Windows.

Få din McAfee-støtte på Windows

Kjøp først en McAfee-programvare fra en butikk. Dette abonnementet vil bli utstyrt med en 25-sifret produktkode som hjelper deg med å få tilgang til McAfee-støtte på vinduene dine. 

Hvordan aktivere

Den 25-sifrede produktnøkkelen, som også er kjent som aktiveringskoden etterfulgt av aktiveringen, laster først ned og installer McAfee-programvaren på systemet ditt. Dette har to måter å aktivere McAfee-støtten på.

Aktivering 1

  1. Gå til mcafee.com/activate
  2. Skriv inn produktkoden og e-post-ID.
  3. Behandle til neste
  4. Følg instruksjonene nedenfor for å laste ned McAfee-programvare på Windows.
  5. Dette sletter tilgangen din til McAfee Support på Windows.

Aktivering 2

  1. Denne prosessen er å aktivere den fra hjemmesiden til McAfee
  2. Gå til den offisielle siden til McAfee
  3. Trykk på ikonet (rutenett) på høyre side av siden.
  4. Trykk på “Skriv inn koden din”
  5. Skriv inn den 25-sifrede produktnøkkelen i kategorien nedenfor
  6. Fyll inn e-post-ID-en din i kategorien nedenfor for e-postdetaljer
  7. Trykk “Neste”
  8. Følg instruksjonene nedenfor for å laste ned McAfee-programvare på Windows
  9. Dette aktiverer McAfee-støtten på Windows

Hvordan møte feil

  1. Hvis det er en feil som angir Ugyldig produktnøkkel, må du sjekke produktnøkkelen din på nytt og skrive den inn på nytt eller sjekke nettadressen din på nytt, dvs. http://www.mcafee.com/activate og prøv på nytt
  2. Hvis det er en feil som angir tekniske problemer, prøv igjen senere. Pass på at du venter i 30-60 minutter og reaktiver igjen med alle de ovennevnte instruksjonene.

Denne prosessen vil hjelpe deg med å få tilgang til McAfee støtte på Windows. Dette kan gjøre enheten til en bedre versjon etter installasjon av McAfee-programvaren.

Hvis det oppstår ytterligere tekniske problemer, så ta hjelp av McAfee teknisk støtte team. McAfee-nettstedet gir en e-post-ID på det offisielle nettstedet

Eventuelle ytterligere spørsmål under prosessen kan også løses ved å kontakte kundeservice gjennom McAfee-støtte nummer.

Konklusjon

Installasjon av McAfee er veldig nyttig for å alltid holde systemet rent og oversiktlig. Hvert produkt fra McAfee har en prøveperiode, det vil si et gratis McAfee-støtte abonnement for en periode på 30 dager.

Originalkilde



Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started